Polarix - disk za prirodno olakšavanje bolova i podmlađivanje

Polarix svakome pruža mogućnost da bude svoj iscelitelj. Prema uputstvima za korišćenje redovno ga polažemo na energetska središta u svom telu – čakre koje su na ovaj način uvek energetski uravnotežene, a istovremeno i svi unutrašnji organi dobijaju dovoljno energije za hiljadu svojih poslova. Polarix na ovaj način pokreće procese samolečenja u telu, a telo se samo uprkos bolovima i drugim zdravstvenim teškoćama energetski kontroliše, čisti, pročišćava i regeneriše.


Naravno da je tom telu nužno potreban spoljašnji pomoćnik – voda, zato prilikom korišćenja Polarixa redovno pijemo vodu. Naime, živa voda i energija su glavna pogonska goriva za telo. Živu vodu dobijamo na način da Polarix stavimo ispod čaše, flaše ili bokala vode, ostavimo ga tamo nekoliko minuta da deluje i zatim vodu popijemo. Možemo da ga stavimo i ispod tanjira hrane koju ćemo pojesti.

Polarix ima povoljan efekat i na sva druga živa bića. Biljkama pomaže pri zdravom i bujnom rastu plodova, cvetova, listova, korenja. Vodom koja je bila pod uticajem Polarixa, možemo zalivati semenke, sadnice i veće biljke, a i cveće. Životinjama pomaže pri pokretanju sopstvenih procesa samolečenja u telu što im doslovno može spasiti život, jer deluje jako brzo; iskustvo ćemo navesti u nastavku. I životinjama ga stavljamo na bolna mesta odnosno na ili ispod životinje ako ne znamo gde je izvor bolova.
 
Deca i životinje na delovanje Polarixa reaguju potpuno instinktivno; nemojte se iznenaditi ako disk stavite na ležaj vašeg psa, a on vam više ne dozvoli da ga uzmete. Zato je Polarix i kod životinja odličan pomoćnik u samolečenju.

Polarix poboljšava vodu, hranu i produžava svežinu namirnica. Deluje i u frižideru. Disk Polarix deluje i u prostoru i barem delimično uklanja nametnute oscilacije, ali naravno nije svemoguć. S njim se bolje osećate.
Polarix smanjuje toksičnost vode


Delovanje Polarixa kojim možemo sprovesti čitav program bioenergetskog lečenja potvrdili smo pomoću više istraživačkih metoda. Prvi put smo testom lukovica (Allium) proverili kako Polarix deluje na testne lukovice i pitku vodovodnu vodu na koju je uticao te kako utiče na vodu u telu. Istraživanje je sproveo biolog mr Peter Firbas iz privatne Laboratorije za biljnu citogenetiku iz Domžala. Šta je test lukovica, objašnjava u stručnom članku u međunarodnom naučnom časopisu Caryologia - International Journal of Cytology, Cytosystematics and Cytogenetics, 2014. Srž testa lukovica je otkriti energetski efekat svih štetnih materija u vodi, a ne samo onih koje traži analitična hemija.

Peter Firbas je eksperimentom utvrdio kako je Polarix smanjio genotoksičnost testirane vodovodne pitke vode s 8,5 postotnih bodova na 4,5 postotna boda što znači da je pitka voda u ovom slučaju postala bolja za jednu klasu kvaliteta. Pitku vodu je uzeo u mestu Trzin u Sloveniji, ista vredi za nešto manje kvalitetnu pitku vodu. Ovaj rezultat znači da je kod testirane lukovice broj stanica s oštećenim hromozomima bio skoro za polovinu manji. Time se snizila i ocena rizika zdravstvene sigurnosti sa srednje vrednosti na nisku vrednost. Za poređenje možemo navesti da najkvalitetnija pitka voda ima nivo genotoksičnosti od 2 do 4 postotna boda. Dakle, Polarix jako koristi svakome ko ga koristi; njegova prisutnost telu postiže smanjenu »toksičnost« vode u telu i zato telu treba manje energije za prilagođavanje vode koju »dolivamo« u telo svojim potrebama i više mu energije ostaje za prilagođavanje tela na uticaje iz okoline koji se brzo smenjuju.Bolji i brži rast povrća: Paradajza je više i veći jeDrugi put smo Polarix testirali na biljkama. Istražujući smo utvrdili kako je paradajz na koji je uticao bio za trećinu veći, lepši i bilo ga je više, a osim toga je i sazreo dve nedelje ranije nego ostali paradajz, a bio je i zdraviji. Testiranje biljaka se od marta 2015. odvijalo na farmi Klepec u Krasincu kod Gradca u Beloj Krajini. Testirala ga je iskusni poljoprivrednik Dragica Klepec koja se bavi poljoprivredom već dve i po decenije. Za eksperiment je izabrala paradajz u stakleniku u kojem spoljni uslovi ne utiču na njegov rast, te raštiku koja raste na njivi na otvorenom i na nju utiču različiti vremenski uslovi. Rast testiranih biljaka pratila je od setve dalje.

Kod raštike je najveću razliku primetila kod sadnica. Sve semenke proklijale su približno jednako, a sadnice pod uticajem Polarixa su bile mnogo zelenije u poređenju sa ostalim sadnicama koje su bile blede. Kao da su bile gnojene, iako nisu bile.Polarix u baštovanstvu

Polarix može pratiti biljke od semena do trenutka kada ih koristimo za prehranu. U stakleniku Polarix koristimo tako da ga stavimo ispod platoa za uzgoj odnosno setvu. Obuhvatiće i nekoliko biljaka uokolo. Kada biljke presadimo odnosno kada ih prepakiramo u posude, stavimo ga u sredinu između nekoliko posudica, u zavisnosti od veličine, između četiri ili šest ili više. Kada sadnice presađujemo u zemlju, stavljamo ga u sredinu između šest sadnica, tako da na levoj strani ima tri sadnice i na desnoj strani od njega takođe tri sadnice. Polarix treba da bude na sredini na podu, dakle između treće i četvrte sadnice, ako se iste nalaze u ravnom redu. Ako ih presađujemo na njivu u dva reda, stavljamo ga u sredinu između redova tako da obuhvati četiri ili šest biljaka u zavisnosti od udaljenosti između biljaka. Inače se preporučuje da se prati rast svojih biljaka i prema potrebi koristi manje ili više Polarixa.


Polarix psu spasio životTreći put je Polarix testiran na životinjama, a iskustvo je s nama podelila čitateljka Vera Rejc iz Tržiča iz Slovenije. Polarix koji povećava dotok životne energije - bioenergije u naš organizam, spasio je život njenom povređenom psu, trinaestogodišnjem škotskom ovčaru. Pas je povredio noge za vreme godišnjeg odmora na reci; prelazeći kanal pao je i noge su mu se zaglavile, tako da sam nije mogao da se spasi. Nakon povrede više nije mogao sam stajati na nogama. Preneli su ga na jastuk na kojem je nepomično ležao. Bio je u tako očajnom stanju pa je vlasnica razmišljala da ga odvede veterinaru da ga injekcijom uspavaju. Zatim su mu na leđa stavili Polarix. Kada mu je s leđa skliznuo na tlo, zadnjim se snagama dovukao pod Polarix i više se od njega nije odvajao. Nakon oko pola sata delovanja Polarixa, pas se podigao na noge i već je malo mogao da hoda. Pas se više nije odvajao od diska, ni danju ni noću, sve dok se nije potpuno oporavio. Dakle, disk pomaže životinjama lečiti telo na prirodan način.


Polarix XL povećava energijuPolarix XL, energetska antena prečnika 220 milimetara, ima znatan uticaj na bioenergetsko polje ljudi. Pod uticajem Polarixa XL ljudima se poboljšava aura i otvaraju im se čakre.
To je potvrdilo nedavno istraživanje koje je sproveo Janez Pelko iz Velenja, sertifikovani operater za GDV – Kirlianovu kameru. Krajem septembra je fotografisao bioenergetsko polje, odnosno aure petnaest učesnika testiranja uticaja Polarixa XL na ljude. Učesnike smo na testiranje pozvali preko Facebooka (Ara založba). Zanimao nas je uticaj diska prečnika 220 milimetara na ljude u zatvorenom prostoru.

AURA SE POVEĆALA
 
Janez Pelko je svim učesnicima testiranja nakon najmanje pet minuta pošto su ušli u prostoriju i boravili u njoj, prvi put snimio biopolje. Nakon što je svima snimio auru, u prostoriju smo namestili dva Polarixa XL. Nakon približno 45 minuta, diskove smo odneli iz prostorije tako da više nisu mogli da utiču na ljude. Pelko je zatim istim redosledom kao i prvi put, ponovo snimio biopolje svih učesnika.
»Možda je 45 minuta premalo, ali pokazala se tendencija da duži boravak s Polarixom, na primer kod kuće, u kancelariji …ima podsticajne rezultate. Već je jedno od testiranja, testiranje Polarix – na paradajz u stakleniku – dalo naslutiti da će biti tako jer su osnovne stanice svih organizama jednake,« smatra Janez Pelko.
Iz dijagrama (slika 4) vidimo da se biopolje – aura u različitom obimu povećala kod osam učesnika, a smanjila se kod njih sedam.
»To nam pokazuje kako je uticaj diska primetilo ili osetilo više od polovine učesnika i to nakon samo 45 minuta. Tako možemo pretpostaviti da bi nakon dužeg uticaja diska na učesnike rezultati uticaja bili znatno bolji. Dakle, Polarix deluje u svom obimu i šire na grupu, a ne samo individualno prilikom kontakta«, objašnjava Pelko.

OTVORENIJE ČAKRE

Tu njegovu tvrdnju potvrđuje i analiza čakri.
»Čakre su energetska vrela, a ne organi, zato ih možemo prikazati samo dijagramom koji prikazuje više ili manje otvorene čakre. Analizirajući čakre pojedinaca utvrđivao sam da li je vrednost ostala jednaka ili se povećala ili smanjila.
Svi učesnici imali su zajedno 105 čakri (svako ima sedam). Polarix je na ukupno 64 čakre uticao na način da su se otvorile, što je više od polovine učesnika i to u vrlo kratkom periodu. Nakon narednih analiza, utvrdio sam kako su to uglavnom bile duhovne čakre, a to su četvrta, peta, šesta i sedma čakra.«
Disk je na 24 čakre delovao na način da su bile manje otvorene, a kod 17 čakri promena nije bilo i ostale su jednako protočne kao i pre njegovog delovanja.
»Telo brzo reaguje na određene promene. Čakre se paralelno zatvaraju i otvaraju onako kako to treba našem telu. Čakre u našem telu leže na mestima gde su žlezde s unutrašnjim lučenjem koje deluju nezavisno od naše volje ili razuma; deluju na osnovu energetskih uticaja. I Polarix je svojom energijom uticao na hormonski sistem tela. Zašto nešto utiče na nešto, kao medicinski laik nemam objašnjenja. Ali sam mereći primetio kako su energetski efekti na ljude još veći ako oni pre merenja aure hodaju ili se šetaju, kao na primer pre merenja u podzemnim tunelima u Bosanskoj dolini piramida«, objašnjava Pelko


Poziv za saradnju

Počastvovani smo što ste posetili našu web stranicu i što ste prepoznali tako dragoceno sredstvo za prirodno lečenje sebe, drugih, biljaka i životinja te što ste spremni i koristiti i isprobati ga i javiti nam vaša iskustva. Time doprinosite ne samo svom razvoju i zdravlju, već i održivom razvoju čovečanstva. Na ovom stepenu razvoja ljudi, redovno ili povremeno, još uvek nam trebaju spoljna pomagala za lečenje i podmlađivanje koja podstiču stanice da ponovo funkcionišu zdravo. Šta će ljudima za lečenje trebati u budućnosti, ako im uopšte išta bude trebalo, ostavimo da odgovori vreme i naši potomci. Samo bismo upozorili da Polarix ne zamenjuje lekarsko lečenje i zato lečeći se,moramo postupati u skladu s lekarskim uputstvima. Sve detaljne podatke o testovima istraživanja s Polarixom i rezultate svih istraživanja čuvamo u Ara založbi odnosno u uredništvu revije Misteriji, kao i kontaktne podatke istraživača. Ljubazno vas pozivamo da nam vaša iskustva o delovanju Polarixa pošaljete na elektronsku adresu sodelujem@misteriji.si.