Šta je Polarix

Originalna ideja polarne antene lekara Georgesa Lakhovskega.

Polarix je originalna ideja polarne antene lekara Georgesa Lakhovskega. Uz pomoć Nikole Tesle zamislio ju je kao ključan deo uređaja kojim su u bolnicama pre procvata hemije uspešno i jeftino lečili i najteže bolesti.

Iz okoline upija zdrava treperenja, pojačava ih i emituje na mestima gde ga položimo. Bolesne stanice trepere na pogrešan način, a Polarix postiže da ponovo trepere zdravo. Na ovaj način telo se leči samo a da u njega ništa ne unosimo. Polarix ne zrači i nije magnetizovan. Deluje po principu fizike, a ne hemije. Elektroinžinjeri koji se bave antenama mere njegovo delovanje.


Polarix je neophodno lekovito pomagalo za lečenje na prirodan način koje bi uvek trebalo da imamo na dohvat ruke, kod kuće, u automobilu, na poslu, na odmoru i putovanju. Naime, Polarix je izuzetno efikasna prva pomoć kada se pojave bolovi na bilo kom delu tela. Po dosadašnjim iskustvima odlično može zameniti lekove protiv bolova. I to bez hemije i bez neželjenih nuspojava. Samo tako da ga stavimo ili prilepimo flasterom na obolelo mesto. Deluje odmah. I najteži menstruacijski bolovi nestaće za nekoliko minuta. Muškarcima pomaže pri održavanju zdrave prostate. Jako je zgodno da jedan Polarix sve vreme imate na sedištu automobila i da za vreme vožnje sedite na njemu. Tako ćete se zaštititi od bolova u kičmi i vratu, naročito za vreme duže vožnje. Prema iskustvima korisnika, deluje i na koncentraciju za vreme vožnje.
Polarni disk Polarix je, kao što možete pročitati u opisu proizvoda, u sve tri veličine, logaritamska periodična antena koja pomaže samolečenju. Oblikovao ju je dr Georges Lakhovsky (1868 -1942), čovek koji je imao ideje i viziju kako bi se jednom zasvagda završilo razdoblje invazivne medicine koja mučno deluje na telo, truje ga štetnim materijama i terapijama koje pored obolelih stanica uništavaju i zdravo tkivo. Kod ovog »lečenja« uobičajeno se povredi i ljudska duša i slomi ljudski duh. Čovek često zapadne u depresiju i bezizlaznost.

Hrabri dr Lakhovsky se istražujući više puta obratio za pomoć jednom od najvećih genija koji su ikada živeli na našoj planeti, Nikoli Tesli. I on se zalagao za iste ciljeve, i na drugim područjima života. A Nikola Tesla je između ostalog izjavio: »Umesto da revolucionarne ideje imaju podršku, njih već u fazi razvoja preziru i koče sebični interesi uticajne manjine.« To se 1942. godine dogodilo i polarnom disku koji je dr Lakhovsky razvijao i njime uspešno izlečio brojne bolesti, čak i one najteže.

Njegova je vizija, na sreću, uspela preživeti to neprijatno vreme. I sada je tu, među nama. U obliku Polarixa koji je napravljen po načelima dr Lakhovskog. Samo u malom, priručnom obliku. Deluje na način da iz okoline, najverovatnije pomoću etera, zgušnjava prirodnu energiju koja podstiče stanice koje su zapravo kao mali radijski prijemnici koji emituju i primaju s ciljem da zatrepere pravilno. Tako podstiče samolečenje i stanje bez depresije. Bez hemije i bez farmacije.Polarizacijski disk Polarix ima dvanaest bakrenih kružnica i preko njih, u nezavršenim krugovima, pruža stanicama različito područje frekvencija; a te frekvencije obuhvataju titranja biljnih, životinjskih i ljudskih stanica. Nijedan od ovih spektara frekvencija ne može štetiti, zato što telo, odnosno stanice same reaguju na odgovarajuću frekvenciju koja im najbolje odgovara, a na one neodgovarajuće ne reaguju. Polarix svojom jako širokom paletom frekvencija na taj način telu samo pruža, potpuno nenametljivo, mogućnost izbora onih emitovanja koja su za njega najkorisnija da ih primi u sebe. Najbolje su, naravno, izvorne, nepatvorene frekvencije stanica. Naime, izvorne frekvencije su povezane s prasilom koja je stvorila nas, naše telo, našu dušu te svu beskonačnu prirodu koja nas okružuje. I samo ako smo povezani s tom prasilom, možemo biti, pa neka zvuči koliko god plitko, zdravi, srećni i kreativni.