Kada se odlučiti za Polarix?

Za Polarix se možemo odlučiti u svakom trenutku kada osetimo bilo kakvu bol. Polarix koji prirodno pomaže u samolečenju stavimo na mesto gde nas boli. Obično se bol odmah smanji ili nestane, a ponekad se na trenutak poveća, a onda potpuno nestane. Prema iskustvima redovnih korisnika, Polarix u većini slučajeva može zameniti lekove protiv bolova i zato možemo reći da je odličan pomoćnik u terapiji protiv bolova.

Mogu li koristiti Polarix zajedno s lekovima protiv bolova?

Naravno; naročito ako je bol jaka. Preporučuje se da se prestane sa korišćenjem lekova protiv bolova kad se bol smanji.

Je li obavezno Polarix staviti direktno na kožu?

Ne, jer jednako deluje i kada ga nosimo preko odeće. Polarix ima i plastični poklopac koji lako možemo zalepiti na kožu ili na odeću pomoću lepljive trake s mikroporama koja se može kupiti u svakoj apoteci.

Mogu li ga nositi u torbici ili novčaniku?

Da, jer deluje »i na daljinu«, naravno da što je udaljeniji od tela, to je i uticaj manji.

Koliko ga često mogu koristiti?

Preporučuje se na početku koristiti ga približno deset minuta na dan. Ako nam ne smeta, možemo ga koristiti ceo dan, sedam dana u nedelji. Moramo biti pažljivi prilikom korišćenja ako nas boli glava ili imamo neke druge probleme s glavom. U takvim slučajevima preporučujemo korišćenje samo nekoliko minuta. I zatim ponovo, nakon nekoliko sati. Pri tome moramo pratiti efekte na naše telo, glavu. Ako se slučajno pojavi vrtoglavica, nekoliko sati ga ne smemo koristiti.

Hoću li ga koristiti samo na bolnim tačkama?

Ne. Upravo se preporučuje njime čistiti, kontrolisati, puniti čakre. Tako preventivno delujemo protiv savremenih nedaća, kao što su nekontrolisani stres i depresija. Precizna uputstva kako se to radi nalaze se u uputstvima za korišćenje koja su priložena svakom Polarixu. Toplo se preporučuje da ih pročitate pre korišćenja.

Mogu li ga pozajmljivati drugim ljudima?

Da. Možete ga deliti sa svojim prijateljima, članovima porodice, poznanicima. Njime možete pomoći i životinjama. Polarix nije osetljiv na funkcionisanje stanica živih organizama. Upravo suprotno, sakuplja prirodna treperenja iz okoline da bi tom energijom snabdeo živa bića.

Je li u redu ako ga uzmem iz plastičnog poklopca?

Naravno. Glavni zadatak poklopca je lakše korišćenje Polarixa i njegovo lakše održavanje, održavanje čistoće. Kada plastični poklopac više nije upotrebljiv, zamenimo ga.

Kako se čisti Polarix?

Mokrom krpom. A za dezinfekciju koristimo mokru krpu s alkoholom.

Koja strana Polarixa treba biti okrenuta prema telu?

Nije bitno.

Može li mi Polarix na bilo koji način nauditi?

Ne, ali može se, naročito na početku korišćenja, pojaviti blagi umor, pospanost.

Mogu li elektromagnetska zračenja različitih uređaja onemogućiti delovanje Polarixa?

Ne, uređaji koji emituju elektromagnetska zračenja ne mogu ni na kakav način štetiti Polarixu, jer isti ne prima i ne emituje nikakve elektromagnetske talase. Bez obzira na to, ipak nije dobro mnogo vremena provoditi u okolini u kojoj postoje elektromagnetski talasi.

Koliki je rok trajanja Polarixa?

Ako ga ne oštetimo, njegov rok trajanja je neograničen. Kupujemo ga jednom za ceo život.