Uslovi poslovanja

KUPOVANJE
U našoj web prodavnici možete kupovati udobno i sigurno 24 sata na dan, 7 dana u nedelji. Upotreba web prodavnice je besplatna.
Sve cene u web prodavnici Polarix su konačne. Cene već sadrže porez na dodatu vrednost, jer je preduzeće ARA založba u sistemu slovenačkog PDV-a.
Nakon završene narudžbine, na vašu e-adresu dobićete obaveštenje da smo primili vašu narudžbinu.

OTKAZIVANJE NARUDŽBINA
Ako se iz nekog razloga predomislite, možete vašu narudžbinu otkazati - ako već nije bila poslata na vašu adresu.
Ako je vaša narudžbina već poslata, na vašu želju vratićemo vam novac, ako nekorišćeni kupljeni proizvod vratite na vlastiti trošak u roku od 10 dana nakon preuzimanja, u originalnoj i neoštećenoj ambalaži na adresu: ARA založba Skladište, Zadobrovška 88, 1000 Ljubljana, Slovenija.

REKLAMACIJE
Prilikom preuzimanja robe, kupac je dužan proveriti količinu i kvalitet naručenih proizvoda. Proizvod s greškom možete reklamirati u roku od deset dana nakon preuzimanja, a mi ćemo vam, nakon što primimo oštećeni proizvod, poslati novi.
Troškove vraćanja reklamirane robe i troškove slanja zamenjene robe plaća prodavac.
Pisane reklamacije uputite na naš kontaktni obrazac ili na adresu: ARA založba Skladište, Zadobrovška 88, 1000 Ljubljana, Slovenija.

ČUVANJE LIČNIH PODATAKA
Naša web prodaja omogućava sigurno kupovanje. To znači da činimo sve što je potrebno protiv neovlašćenog presretanja podataka naših kupaca.
Svi podaci koje posetilac upiše prilikom naručivanja namenjeni su isključivo poslovanju web prodaje; ni u kom slučaju neće se upotrebiti u druge svrhe i neće se posredovati trećoj osobi.
Svi vaši lični podaci čuvaju se na zaštićenom serveru gde nisu dostupni nikom drugom. Podaci o kupcu čuvaju se samo toliko dugo koliko je neophodno. Nakon toga, oni se trajno brišu.
U našoj web prodaji koristimo kolačiće samo za čuvanje privremenih podataka, a bez ličnih podataka. Lični podaci čuvaju se isključivo na zaštićenom serveru.